Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

LADIES IN POVERTYLAND

Η σωβούσα οικονομική κρίση με έχει οδήγησει σε ένα φαντασιακό παραλήρημα ως άμυνα απέναντι στο πλήγμα που έχουν δεχτεί τα οικονομικά μου. Φαντάζομαι λοιπόν ότι δεν είμαι μόνος μου σ’ αυτό και ότι σίγουρα μια τέτοια εκτεταμένη κρίση θα έχει πλήξει και τα ανώτερα κοινωνικά στρώματα.
Ψάχνω έτσι τρόπους εξόδου από την κρίση για την περίπτωση που ήμουν για παράδειγμα Κυρία της καλής κοινωνίας, που αντιμετωπίζει μια νέα πραγματικότητα όπου κανένα από τα δεδομένα της δεν ισχύει.
Στο σενάριο αυτό η οικονομική κρίση έχει επιβάλει νέους όρους, σκληρούς για τους καλομαθημένους, όπως η κυρία που υποδύομαι.
Προτείνει, λοιπόν, στις φίλες της για να ανταπεξέλθουν, να συστήσουν το ΠΑΖΑΡΙ ΕΥΖΩΪΑΣ.
Πουλούν τα ρούχα τους σε τιμές ευκαιρίας, για να χρηματοδοτήσουν τα κοσμικά πάρτυ αναβίωσης της παλιάς εποχής τα οποία ανοίγουν με τον ύμνο επίκλησης του παλιού κεφιού και στυλ φυσικά, που δεν είναι τίποτα άλλο από μια διασκευή του DIE FOR YOU των antique.
Μετά συγκινημένες ανοίγουν παλιές βουλγάρικες σαμπάνιες και χρωματισμένο μαύρο ταραμά, αντί για χαβιάρι, και πίνοντας στη υγειά του Χρήστου Ζαμπούνη ξεκινούν το πάρτυ. Λόγω έλλειψης αρκετών χρημάτων φωτογραφίζονται με τα κινητά τους και λόγω έλλειψης κοσμικογράφων, οι οποίοι έχουν απολυθεί, και κατ’ επέκταση κοσμικών στηλών, ανεβάζουν μόνες τους τις φωτογραφίες τους στο facebook, στo γκρουπ Ladies in Poverty Land, που οργανώθηκε από παλιούς θαυμαστές της Lady D, που δεν είχαν πια ποιόν να οικτίρουν και έτσι βρήκαν.
Σημειώνεται ότι το γκρουπ δέχεται και δωρεές οι οποίες κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό σωτηρίας για εξαγορά και σωτηρία μεγάλων οίκων μόδας που απειλούνται από αφανισμό.
Με τον τρόπο αυτό ξεχνιέμαι και σκέφτομαι ότι σε κάθε περίπτωση η αλληλεγγύη των ομοιοπαθών μπορεί να σώσει! UNITED WE STAND!

Δεν υπάρχουν σχόλια: